ACQUA 84 g
COLLA DI PESCE 16 g
ZUCCHERO a VELO 1000 g
MAIZENA 15 g
SUCCO DI LIMONE 20 g
da Silvia Mancini | Feb 1, 2015 | Ricette | 4 commenti
Devi essere connesso per inviare un commento.
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
_icl_visitor_lang_js | 1 day | This cookie is stored by WPML WordPress plugin. The purpose of the cookie is to store the redirected language. |
wpml_browser_redirect_test | session | This cookie is set by WPML WordPress plugin and is used to test if cookies are enabled on the browser. |
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
_ga | 2 years | The _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors. |
_ga_ZCS60XDY51 | 2 years | This cookie is installed by Google Analytics. |
CONSENT | 2 years | YouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data. |
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
__Host-GAPS | 2 years | This cookie allows the website to identify a user and provide enhanced functionality and personalisation. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | A cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface. |
YSC | session | YSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages. |
yt-remote-connected-devices | never | YouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video. |
yt-remote-device-id | never | YouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video. |
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
woocommerce_recently_viewed | session | Description unavailable. |
NEGOZIO ON LINE CHIUSO - RIAPRIRA' A BREVE Ignora
Ciao Silvia,
Potrei scrivere anche il procedimento X favore?
Grazie
Scusami “potresti”… Il t9 scrive ciò che vuole!
Ciao Veronica ! Certo , è semplicissimo . Lascia ammorbidire i fogli di gelatina nell’acqua fredda per 10-15 minuti. Dopodichè metti il composto a sciogliere a fuoco lento ( non farlo bollire !! )
Togli dal fuoco e aggiungilo piano piano allo zucchero a velo miscelandolo in una planetaria. Finisci di impastare a mano usando la maizena sul piano di lavoro fino a che l’impasto non si attacchi più! Avvolgilo in una pellicola e fallo riposare almeno 12 ore prima di usarlo!
Buon lavoro e auguri !!
Grazie 1000 Silvia e tanti auguri anche a te